Onderhoud leaseauto's

Voordeelgarage Goes is aangesloten bij LeaseProf, een initiatief van onafhankelijke Lease Service Center autobedrijven (LSC). LSC-autobedrijven zorgen voor een professionele service voor de zakelijke bestuurder.

 

LeaseProf heeft een andere manier ontwikkeld om lease auto onderhoud uit te kunnen voeren voor leasemaatschappijen en fleetowners. LeaseProf heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een éénduidige wijze door een landelijk netwerk van autobedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor de leasemaatschappij en zakelijke rijder beter, persoonlijker en voordeliger.

 

www.leaseprof.nl

 

Als leaserijder bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto. Bij elk LeaseProf-bedrijf bent u en alle zakelijke rijders verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud. Maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat. Het LeaseProf autobedrijf houdt zich aan de Bovag Gedragscode.

 

Voordeelgarage Goes heeft up-to-date kennis van de laatste technieken. Ongeacht merk of type auto. Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties. Dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht. Maakt u een afspraak, dan kunt u gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht.  

 

Maak HIER online een afspraak voor onderhoud aan uw leaseauto

 

 

Onderhoud leaseauto's

Voordeelgarage Goes is onderdeel van AutoVermeulen Goes (Kia dealer)