Autobanden in alle soorten en maten

 

De banden van je auto vormen de enige verbinding tussen je auto en de weg. Ze zijn dan ook van cruciaal belang voor jouw veiligheid. Banden zorgen voor grip op nat en glad wegdek en hebben effect op de wegligging en de remprestaties van je auto. Banden beïnvloeden niet alleen je veiligheid, maar ook je comfort. De mate van slijtage en de bandenspanning hebben invloed op de soepelheid van het rijgedrag van je auto.

 

Soorten banden

Winterbanden, zomerbanden, all season banden, runflat, caravanbanden, camperbanden, bedrijfswagenbanden, aanhangwagenbanden . . . We hebben ze allemaal. Maar welke band past het best bij u? Bij uw auto? Bij uw rijgedrag? Uiteraard is de bandenmaat belangrijk en natuurlijk uw budget. Kiest u voor goedkope autobanden of juist een A-merk autoband die over het algemeen wat hoger in prijs is.

 

Voor ons staat jouw veiligheid voorop

We kennen je auto en luisteren naar je wensen, op basis daarvan adviseren we je. Je kunt bij ons kiezen uit een brede selectie banden voor je auto, tegen concurrerende prijzen en van alle merken.

 

Winterbanden/Zomerbanden

Vanzelfsprekend kan je bij ons in voor én najaar terecht voor het wisselen van je banden. Maar wist je dat wij ook de mogelijkheid tot opslag van je banden hebben?

 

Heb je vragen over autobanden, een prijsopgave voor nieuwe banden of andere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >