Eurorepar Goes bedrijfswagen onderhoud voor alle merken.

 

The show must go on! We begrijpen we dat onderhoud of reparatie voor van je bedrijfswagen nooit op het ideale moment komt, immers hij moet voor je werken. Toch is goed en regelmatig onderhoud van levensbelang. Hiermee waarborg je de betrouwbaarheid en veiligheid van je bedrijfsauto en bovendien voorkom je de kans op dure reparaties in de toekomst en verklein je de kans op pech onderweg.

 

Grote beurt of kleine beurt

Afhankelijk van de kilometers die je rijdt adviseren wij of je auto toe is aan een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Vanzelfsprekend is ook de onderhoudshistorie van je auto van groot belang als je moet kiezen tussen een grote- of kleine beurt. Combineer je de APK keuring met een onderhoudsbeurt dan scheelt dat in de totale kosten.

 

Eurorepar Goes voert niet alleen onderhoudsbeurten uit. Ook voor een reparatie groot of klein kan je bij ons terecht, of het nou een versleten koppelingsplaat is of een kapot lampje, wij repareren je auto snel en vakkundig. En gaat er plotseling een storingslampje branden op je dashboard? Met de modernste uitleesapparatuur gaan wij op zoek naar de oorzaak en voeren vervolgens de reparatie uit.

 

Heb je vragen over het onderhoud van je bedrijfsauto? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >