De ruitspecialist in de regio Goes!

 

Eurorepar - AutoVermeulen is deelnemer/servicepunt* van 123RUIT.nl. Hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is! 123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland.

 

Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen.

 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn net als wij geselecteerd op basis van strenge criteria en zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te garanderen! Specialist én zelfstandig ondernemer, een basis die voor zeer tevreden klanten zorgt. Graag verwelkomen wij u op onze vestiging.

 

Ruitschade in het buitenland? Ook dan kunnen wij u helpen door de aansluiting bij het Europese netwerk AGE (Automotive Glass Europe®). Meer dan 1550 specialisten in 20 landen zijn u graag van dienst.

 

123RUIT.nl Gewoon Goed!

* Eurorepar - AutoVermeulen fungeert als servicepunt van Autoglasservice Flakkee. Met 2 vestigingen (Dirksland én Goes) zijn wij dé ruitspecialisten in de regio Zuid-Holland Zuid én Zeeland. 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >