Eurorepar Goes - AutoVermeulen

Pearyweg 6 | 4462 GT GOES | (0113) 561812

Maak bij ons een afspraak voor het volgende onderhoud van uw auto

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van je auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan je auto moet worden uitgevoerd. Bij 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

 

Bij Eurorepar Car Service doen wij met plezier al het onderhoud dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we je wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. En als jouw auto nog onder fabrieksgarantie valt, houdt je ook bij ons recht op garantie omdat wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant houden.

 

Elke Eurorepar Car Service-garage beschikt over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan jouw auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren.