Gaat er een lampje branden?

 

We kennen het allemaal, opeens brandt er een waarschuwingslampje op je dashboard. Oranje of rood? In ieder geval dien je je auto te laten controleren, of zo nodig direct aan de kant te zetten. Merk je iets aan het rijden van de auto? Heb je je instructieboekje al gepakt? Het is tijd voor een uitgebreide voertuigdiagnose.

 

Eurorepar Goes gaat graag voor je op zoek naar de oorzaak van het brandende waarschuwingslampje. Het uitlezen van de storing doen wij met professionele autodiagnose apparatuur, geschikt voor alle automerken voorzien van geavanceerde elektronica. Je kan bij ons terecht voor zowel elektronische- , technisch- als mechanische problemen aan je auto.

 

Indien je niet tijdig een storingsdiagnose laat uitvoeren kan dat de veiligheid van je auto beïnvloeden en bovendien zorgen voor onnodig hoge reparatiekosten. Pas als we weten wat er precies aan de hand is kunnen we het oplossen. Eurorepar is niet zomaar een garage, onze monteurs kunnen altijd terugvallen op internationale ondersteuning met kennis van techniek en onderdelen van bijna elk model auto.

 

Is de diagnose gesteld? Dan maken we een prijsopgave voor je, zo weet je exact wat de totale kosten zijn van de reparatie.

 

Heb je vragen over diagnose of reparatie? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >