Beste Kia rijder,

 

Zoals je weet of inmiddels hebt gelezen op onze website is Eurorepar Goes onderdeel van AutoVermeulen. Net als AutoVermeulen zijn wij gevestigd aan de Pearyweg nr. 6 in Goes. In ditzelfde pand combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. 

 

We delen dus een pand, maar we delen ook de kennis met elkaar, en die kennis is niet mis! Al ruim 3 decennia (30 jaar) voert AutoVermeulen het merk Kia. Met zoveel ervaring mag je AutoVermeulen dan ook met een gerust hart Expert in Kia noemen.

 

Kies je voor Kia, dan kies je voor zekerheid en kwaliteit. Om deze zekerheid te waarborgen is regelmatig onderhoud belangrijk. Onze ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs kennen jou Kia als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht leeftijd of kilometerstand.

 

Kies je bij ons voor FabrieksOnderhoud? Dan behoud je Kia automatisch zijn fabrieksgarantie, dat garanderen we! We onderhouden je Kia precies zoals wordt voorgeschreven door de fabrikant, helemaal op maat voor jou type, bouwjaar en kilometerstand. Bovendien maken wij bij FabrieksOnderhoud altijd gebruik van originele onderdelen.

 

Heb je vragen over het onderhoud van je Kia? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >