Beste Hyundai rijder,

 

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Eurorepar Goes, wij zijn onderdeel van AutoVermeulen (Expert in Kia, Expert in Fiat en Subaru Service partner). Wij zijn hét alternatief als het gaat om onderhoud, service, reparatie en APK van Hyundai, bovendien zijn wij centraal in Zeeland gevestigd; in Goes! 

 

Al bijna 3 decennia voeren wij het merk Kia, het technische zustermerk van Hyundai. Met zoveel ervaring zijn wij dan ook dé Expert op Kia gebied, maar dus ook op het gebied van Hyundai! 

 

Of je nu bij ons langskomt voor een grote- of kleine onderhoudsbeurt (met of zonder APK keuring), het vervangen van remmen, schokbrekers, accu of gewoon voor het bij laten vullen van vloeistoffen, bij Eurorepar - AutoVermeulen ben je aan het goede adres. We denken met je mee, overleggen vooraf en zijn ons ervan bewust dat duurder niet altijd beter hoeft te zijn.

 

Eurorepar Goes is net als AutoVermeulen gevestigd aan de Pearyweg nr. 6 in Goes. In ditzelfde pand combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. 

 

Heb je vragen over het onderhoud van je Hyundai? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >