Beste Citroën/DS* rijder, 

 

Bij Eurorepar Car Service is je Citroën in goede handen. Voor onderhoud, reparatie, service en APK van je Citroën - ongeacht leeftijd of kilometerstand – kan je namelijk rekenen op de expertise van Stellantis, de fabrikant van Citroën. 

 

Net als de Citroën Dealer, -Agent en -Reparateur behoren wij tot Stellantis en beschikken wij over alle technische data, originele onderdelen en speciaal gereedschap die nodig zijn voor perfect Citroën onderhoud. Naast het perfect uitvoeren van het onderhoud aan uw Citroën voeren wij ook alle soorten reparaties uit, uiteraard na een zorgvuldige diagnose. Voor deze diagnose maken wij gebruik van de modernste apparatuur. Vanzelfsprekend vertellen we vóórdat we aan je auto beginnen wat we gaan doen en wat de te verwachten kosten zijn. 

 

Citroën fabrieksgarantie

Kies je voor FabrieksOnderhoud? Dan behoud je Citroën automatisch zijn fabrieksgarantie, dat garanderen we! We onderhouden je Citroën precies zoals wordt voorgeschreven door de fabriek, helemaal op maat voor jou type, bouwjaar en kilometerstand. Bovendien maken wij bij FabrieksOnderhoud altijd gebruik van originele onderdelen.

 

Slim onderhoud voor jouw Citroën

Geen gezeur of trammelant, ook al is je Citroën al een dagje ouder? Kies dan voor slim onderhoud: SmartService van Eurorepar! Kies je voor SmartService, dan voeren wij de kleine beurt of grote beurt uit met huismerk onderdelen. Hierdoor houden we autorijden niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je portemonnee.

 

Heb je vragen over het onderhoud van je Citroën? Neem gerust contact met ons op! 

* waar u leest Citroën, bedoelen wij ook DS

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >