Beste Subaru rijder,

 

Zoals je weet of inmiddels hebt gelezen op onze website is Eurorepar Goes onderdeel van AutoVermeulen. Net als AutoVermeulen zijn wij gevestigd aan de Pearyweg nr. 6 in Goes. In ditzelfde pand combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. 

 

We delen dus een pand, maar we delen dus ook de kennis met elkaar. En die kennis is niet mis; AutoVermeulen heeft ruim 25 jaar ervaring met onderhoud en service van het eigenzinnige merk Subaru. Onze Subaru monteurs zijn goed getraind en vanzelfsprekend maken wij gebruik van originele Subaru onderdelen. Fabrieksgarantie is hiermee dan ook gewaarborgd. 

 

Voorkom pech en onnodig hoge reparatiekosten in de toekomst. Laat onze specialisten je Subaru onderhouden. Voor een  Subaru kleine beurt of een Subaru grote beurt kan je altijd bij ons terecht, ongeacht leeftijd en kilometers van je Subaru.  We stempelen het onderhoud keurig af in onderhoudsboekje van je auto. Daardoor heeft je auto een overzichtelijke onderhoudshistorie. En dat zorgt ervoor dat je auto bij verkoop meer waard is.

 

Heb je vragen over het onderhoud van je Subaru? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Log in en kies vervolgens zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >